Lucie Bechynková opouští po téměř 7 letech Evropu 2

Během posledního únorového dne instagramový účet Lucie Bechynkové a Evropy 2 naznačoval odchod moderátorky z rádia. Všechno se ale definitivně potvrdilo až ve večerních hodinách, kdy Bechynková na svém účtu zveřejnila rozlučkové video.

„Sama jsem se rozhodla odejít. I když je pravda, že Evropa 2 je brand, ze kterého se neodchází. Je to moderátorský Olymp. Já jsem ale už od léta bojovala s tím, že mě nenaplňovala práce zprávařky, původně jsem moderátorka a tahle práce pro mě byla málo kreativní,“ řekla Bechynková ve videu, které zveřejnila na svém instagramu.

Pod tímto příspěvkem se objevilo přes 170 komentářů, z nichž většina reagovala s pochopením. Jak Lucie Bechynková ve videu také prozradila, teď se chce naplno věnovat svým dalším projektům, jelikož bude mít víc volného času. Jedním z nich může být například podcast Opravdové zločiny, který v roce 2020 založila společně se svojí tehdejší kolegyní z Evropy 2 Barborou Krčmovou.

První vstup Lucie Bechynkové na Evropě 2 se uskutečnil na začátku července 2016 po boku Zorky Hejdové a Pavla Cejnara. Její oficiální „odmikrofonění“, jak tehdy řekl Pavel Cejnar, pak proběhlo během odpoledního vysílání. „Jaké to je poprvé?“ zeptala se Zorka Hejdová Bechynkové. „Je to zajímavé. Myslela jsem si, že když jste říkali, že mě první den nebudete trápit, tak ty zprávy třeba dneska neodvysíláme,“ odpověděla Bechynková s humorem. Bez zpráv by to ale nešlo, a tak Lucie Bechynková své první zprávy přece jen s úspěchem odvysílala a pokračovala s tím až do 28. února 2023, kdy jsme ji na Evropě 2 mohli slyšet naposledy.

Přidat komentář